Mergeți la vot!

Pe 1 iunie 2008 vor avea loc alegerile locale, mo­­­ment în care ne vom alege primarul, pre­­­­șe­dintele consiliului județean, con­silierii locali și pe cei județeni. Adică, pe oamenii care vor fi res­pon­­sabili de viitorul orașului și al ju­­­de­țului nostru pentru următorii pa­tru ani.

O dată la patru ani, avem obligația de a merge și a hotărî, în fața urnelor de vot destinul comunității în care trăim, pentru următoarea legislatură. Este dreptul și obligația noastră!

Aceste alegeri au o trăsătură extrem de importantă: sunt primele ale­geri locale de la aderarea României la Uniunea Europeană. Acum, mai mult ca oricând trebuie să ne preo­cu­pe proiectele de viitor, modul în care vrem să arate comunitatea noas­tră în anii următori. Șansa fon­du­­rilor europene nu poate fi irosită pe discursuri populiste. E vremea pro­­iectelor!

 În urmă cu câteva zile am pre­zentat Starea economică, socială și de mediu a Timișoarei, Evaluarea gradului de implementare a Con­cep­tului Strategic de Dezvoltare Economică și Socială a Zonei Timi­șoa­ra în perioada 2000-2007, pro­iectul de stabilizare a traficului și de regenerare urbană prin reabilitarea Gării de Nord, la care se adaugă proiectul „Vision 2030”, o strategie integrată de infrastructură, transport și dezvoltare urbană care cuprinde inclusiv zona periurbană a Timișoarei. Lucrăm la Planul Urbanistic General al Timișoarei.

Sunt însă și proiecte vitale pentru dezvoltarea Timișoarei, care se pot face doar colaborând cu județul: Zona Metropolitană, deponeul ecologic, șoseaua de centură, auto­stra­da, ca să menționez doar câteva dintre ele.

Sunt proiecte care au menirea de a integra Timișoara în mod real în UE și de a o lansa în competiția cu marile orașe europene.

Pe 1 iunie 2008, invit timi­șo­renii să meargă la vot, să pună ștam­pila pe cei pe care îi consideră po­triviți să le conducă destinele, să îi reprezinte în relația cu oficia­lită­țile române și străine, să lupte pen­tru interesele lor.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640007