La început de mandat

Alegerile locale au trecut. Le mulțumesc timișorenilor care, în majoritate, mi-au arătat încrederea pentru a continua proiectele pe care le-am demarat în ultimii ani. Avem și un nou Consiliu Local, care a desemnat viceprimarii cu care voi face echipă în cursul acestui mandat.

Multă lume ne-a acuzat pentru că am fi făcut o alianță nefirească la nivelul Timișoarei, pentru a constitui o majoritate în Consiliul Local. Din păcate, cei care lansează aceste acuze cred că nu cunosc ce s-a întâmplat în ultimii ani în Consiliul Local, nu cunosc toate blocajele pe care le-am întâmpinat și de câte eforturi a fost nevoie pentru aprobarea unor proiecte la care nici măcar nu trebuia să se pună întrebarea dacă sunt sau nu necesare Timișoarei.

Eu sper că, în actuala formulă, vom avea un Consiliu Local mai bun în următorii patru ani, un consiliu în care să primeze interesele timișorenilor și nu dorința de a bloca cu orice preț. Acesta a fost, de altfel, motivul pentru care am recurs la un pact administrativ care nu ține cont de ideologii sau idei politice, ci strict de dezvoltarea viitoare a Timișoarei.

Iar dezvoltarea Timișoarei va trebui să fie, până la urmă, scopul fiecărui consilier local, indiferent de partidul din care face parte și de fapt al fiecăruia dintre noi. Împreună putem să facem ca, peste patru ani, Timișoara să fie un model nu numai la nivelul României - așa cum este considerată acum – ci chiar un model la nivel european.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13518143