2009 - un nou an al investițiilor

Fie ca Sărbătoarea Crăciunului să aducă bucurie în sufletele tuturor. Fie ca spiritul acestei mari sărbători a creștinătății să ne lumineze și să ne facă mai buni. Vă doresc de aceste sfinte sărbători sănătate și bucurie alături de familiile dumneavoastră. Ca la orice final de an, este și vremea bilanțurilor. Dacă tragem linie pentru anul 2008, putem spune că a fost un an bun, cu realizări importante, cu zeci de investiții în infrastructură: alimentări cu apă, canalizări, drumuri, iluminat public, amenajări de locuri de joacă și spații verzi, parcări ecologice. A fost un an în care mediul economic și societatea civilă a colaborat cu noi, implicându-se în realizarea unui parc nou, Parcul Adolescenților, a unor spații verzi, punerea pietrei de temelie la Clinica pentru bolnavii de SIDA, finalizarea Casei Ronald McDonald pentru familiile copiilor internați la Spitalul de copii, proiectul pentru modernizarea zonei Pieței 700 și multe altele. 

Anul 2009 va fi o continuare a proiectelor demarate în anii trecuți, în care se va trece la partea efectivă de lucrări: reabilitarea Pieței Iosefin cu spațiul adiacent, pasajul Calea Șagului, continuarea lucrărilor la inelul IV, funcționarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară înființată cu localitățile periurbane adiacente Timișoarei și atragerea de fonduri comunitare.

Ne așteaptă un an greu, un an cu multe provocări, dar sunt convins, că la fel ca și în alți ani vom trece peste greutățile inerente.

În final, doresc tuturor timișorenilor un an nou cu bucurie și tradiționalul

La mulți ani!

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517967