Atestarea administratorilor de bloc
Din acest an, unul dintre noile domenii în care primăria se implică este și atestarea administratorilor de bloc.
 
Până în momentul de față, peste 650 de administratori au participat la examenul de atestare. Mai bine de 600 dintre ei au susținut cu succes probele examenului. Au participat atât administratori cu ani buni de experiență, cât și cei care se află la început de drum și sunt proaspeți absolvenți ai cursurilor în domeniu, organizate de Federația Asociaților de Locatari Timișoara.
 
Aceste examinări vor fi continuate în funcție de solicitările pe care le avem de la cei interesați. Rezultatul acestor atestări va fi promovarea administratorului de bloc competent, cu experiență, fără cazier, cunoscător al legislației în domeniu și capabil să depună garanții materiale în contul asociației de proprietari unde activează.
 
Din trei în trei ani cei care au primit deja acest certificat de administrator vor fi retestați pentru a urmări evoluția lor profesională, în timp și bineînțeles, pentru a veni în sprijinul cetățeanului, formând personal calificat în acest domeniu.
 
Încercând să organizăm această activitate, ne dorim, de fapt, să realizăm o mai bună colaborare, și de ce nu, și un mai riguros control asupra asociaților de proprietari. În acest fel, vom avea o evidență clară a celor care gestionează problemele fiecărei asociații în parte.
 
Numai în acest fel, primăria se poate implica în mod constructiv în activitatea de administrare a imobilelor, creând instrumentul prin care doar administratorii atestați să poată fi angajați de către asociațiile de proprietari.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409821