Paște binecuvântat!

Săptămâna cea mai im­por­tantă din anul bisericesc este Săptămâna Sfântă în care se petrec și se retrăiesc cele mai mari evenimente din istoria mântuirii. Sfintele Paști sunt, mai mult decât orice, o sărbătoare a liniștii sufletești, un prilej de a ne recunoaște greșelile și de a ne reface energiile pentru a ne continua drumul cu mai multă speranță și încredere.

Ca de fiecare dată de sărbătorile pascale, ne regăsim lângă cei dragi echilibrul, liniștea și bucuria de a fi împreună. Abia atunci grijile și lipsurile cotidiene dispar din mintea noastră pentru câteva zile și învățăm să apreciem lucrurile cu adevărat valoroase: curățenia sufletească, familia, prietenii.

În tumultul de zi cu zi, nu știu câți dintre noi mai avem răgazul să ne gândim la cei mai puțin norocoși decât noi. La cei care nu au lângă ei pe cei dragi, o mamă, un frate, un copil, o familie. Sunt foarte mulți cei care, în aceste momente, nu au pe nimeni care să le fie alături. Îi găsiți în căminele de bătrâni, în casele de copii, în centrele de tranzit.

Poate nu ar strica dacă acum, în preajma acestor sărbători, ne-am gândi și la ei. Nu neapărat prin a le duce daruri materiale. Mai important și mai creștinește ar fi dacă, în această perioadă, am încerca să îi facem pe acești oameni să nu se mai simtă singuri. Să le oferim nu ceva perisabil ci, pentru o scurtă perioadă de timp, o bucățică din sufletul nostru.

Fie ca praznicul Învierii Dom­nului să vă lumineze casele și sufletele și să vă fie prilej de bucurii, speranțe de mai bine și numai împliniri.

Sărbători fericite!
Hristos a înviat!

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13763620