Oficialități germane, interesate de orașul nostru
În data de 27 aprilie 2011, primarul Gheorghe Ciuhandu a primit o delegație compusă din 25 de primari din zona Schwarzwald, din sudul Germaniei.
Aceștia s-au aflat într-o vizită de documentare la Budapesta și la Timișoara, prilej cu care au solicitat o întrevedere cu primarul municipiului Timișoara. S-a discutat despre situația economică, administrativă, culturală a Timișoarei. Oaspeții germani au fost interesați de modul în care integrarea României în UE a influențat țara noastră, despre procesul de descentralizare din România, dar și care sunt principalele proiecte de dezvoltare ale Timișoarei.
Primarul Gheorghe Ciuhandu le-a prezentat oaspeților germani un scurt istoric al orașului nostru, atingând și momentul dramatic al deportării șvabilor bănățeni, precum și situația economică și a investițiilor străine ale municipiului nostru, Timișoara atrăgând investiții străine de un miliard de euro.
De asemenea, au fost prezentate proiectele depuse spre finanțare cu fonduri europene, în domeniul infrastructurii.
Reamintim faptul că în perioada 5-6 iunie 2011 primarul Gheorghe Ciuhandu va primi o altă delegație din Germania, compusă din 70 de politicieni, diplomați, manageri, jurnaliști și reprezentați din domeniul artei și care se vor afla la Timișoara într-o vizită de informare.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409797