Monitorul Timișoarei face 100 de numere
În luna august vom sărbătorii apariția numărului 100 din seria nouă a Monitorului Primăriei Municipiului Timișoara. Cu această ocazie, de la 1 august, timișorenii vor putea accesa și varianta online a ziarului pe www.primariatm.ro.

Varianta online, care există pe siteul Primăriei a fost refăcută în baza contractului de mentenanță existent pentru portalul www.primariatm.ro și nu face altceva decât să ofere o variantă atractivă a ziarului municipalității, spre o mai bună informare a celor care preferă internetul în locul ziarului de hârtie. Spre deosebire de vechiul format, în noul format se vor face actualizări zilnice, cu informații nu doar din administrație ci și despre viața consiliilor de cartier, a societății civile, personalități de marcă a Timișoarei, momente remarcabile din istoria orașului etc.

Prima apariție a ziarului Primăriei Timișoara, sub denumirea de Varosi Kozlony – Buletinul Orașului Timișoara – a fost în anul 1898 și a durat până în anul 1917.  După o lungă pauză de șapte ani, în anul 1924, apare din nou sub denumirea de Buletinul Municipiului Timișoara, editat de Primărie. În anul 1928 își schimbă denumirea în Monitorul Municipiului Timișoara apoi în Buletinul Oficial al Municipiului Timișoara. În anul 1931 apare din nou sub denumirea de Monitorul Municipiului Timișoara, este editat de Primărie și apare săptămânal. Probabil a apărut până în perioada celui de al doilea război mondial și după o perioadă de întrerupere de circa 50 de ani, Primăria ia hotărârea să editeze din nou Monitorul.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651789