Primarul primește cel mai înalt titlu academic
Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a primit ieri, 8 noiembrie 2012, din partea Primăriei orașului francez Bethune, titlul de “Cetățean de Onoare” pentru meritele sale în promovarea relațiilor academice între cele două orașe.

Urmează să primească astăzi, în cadrul unei ceremonii programată de la ora 15, cel mai înalt titlu academic, acela de Doctor Honoris Causa din partea universității franceze Universite d’Artois din Arras, o universitate cu 11500 de studenți, dintre care circa 700 sunt străini.

Alături de dl Nicolae Robu vor mai primi titlul de Doctor Honoris Causa: Jan Kaziemierz Sykulski de la Universitatea Southampton, Alain Platel coregraf și scenarist belgian și Xian Zhou de la Universitatea Nankin din China.


Biroul Relații Publice, Învățământ, Cultură
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13760647