Mesaj de Anul Nou către timișoreni
Stimați și dragi timișoreni,

Iată-ne ajunși la o nouă trecere între ani. Inevitabil, în astfel de împrejurări, ne facem, fiecare dintre noi, un scurt bilanț al anului care se încheie și o proiecție pentru anul care vine. Și, cum viața nu este altceva decât o întrețesere de realizări și neîmpliniri, de bucurii și necazuri, constatăm, fără-ndoială, cu toții, că am avut parte și de unele, și de altele. Acum, însă, la ceas de sărbătoare, înfruntându-ne condiția, ne stă bine să dăm uitării ce-a fost rău, să ne-aducem aminte de lucrurile bune și, mai ales, să privim cu speranță viitorul. Cu speranță însoțită de încrederea în forțele proprii, în capacitatea noastră înșine de a lupta pentru mai bine, mai drept, mai omenos și de a face, împreună, în final, ca viața să ne fie mai frumoasă.

2013 va fi, pentru orașul nostru, anul startării efective a marilor proiecte, menite să-l modernizeze radical. Vom trece de la vorbă la faptă, acolo, pe teren, la realizarea de subpasaje, la construirea de parcări subterane, la lărgirea de străzi și pasaje existente, la construirea bazinului de înot olimpic al orașului și a unor bazine de înot semiolimpice de agrement, la construirea sălii polivalente de 15 000 de locuri și la multe, multe altele.

2013 va fi și anul unei agende culturale substanțiale, care să ne confere un start de bun augur în competiția de devenire capitală europeană a culturii, în 2021.

2013 va fi – avem toate motivele să sperăm asta din tot sufletul - și anul revenirii echipei noastre de fotbal dragi, Poli Timișoara, pe prima scenă fotbalistică a țării, cu palmaresul, culorile și numele în sfârșit alături de ea.

Primiți, vă rog, stimați concitadini, urările mele de An Nou Fericit, cu sănătate, noroc, prosperitate, succese, pace în suflet și bucurii din belșug. Fie să-aveți parte numai de bine alături de cei dragi.

La mulți ani și... distracție plăcută, în continuare!
 
Profesor universitar doctor inginer Nicolae ROBU
Primarul Timișoarei

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13760596