Mesaj de Paști
Dragi timișoreni,

Ne pregătim să întâmpinăm momentul cel mai important al tuturor credincioșilor: Paștele - misterul pascal. Cea mai sfântă dintre sărbători ne aduce în suflet lumină și înnoirea speranțelor, de fiecare dată.
Săptămâna cea mai densă și cea mai importantă din anul bisericesc este Săptămâna Sfântă în care se petrec și se retrăiesc cele mai mari evenimente din istoria mântuirii. Sfintele Paști sunt, mai mult decât orice, o sărbătoare a liniștii sufletești, un prilej de a ne recunoaște greșelile și de a ne reface energiile, pentru a ne continua drumul cu mai multă speranță și încredere.
Fie ca praznicul Învierii Domnului să vă lumineze casele și sufletele și să vă fie prilej de bucurii, speranțe de mai bine și numai împliniri.
 
Sărbători fericite!
Hristos a înviat!
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 03.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13833605