Timișoara, mereu în avangarda țării
30 Septembrie 2005
Timișoara se schimbă. Cu fiecare zi care trece, chiar cu fiecare oră, ceva nou apare în orașul nostru. Se face ceva în plus, se repară ceva, se înfrumusețează altceva, se adaugă ceva nou.

Aceasta este Timișoara de câțiva ani. Nu este ușor, dar, împreună cu timișorenii, am reușit să facem ca despre orașul nostru să se vorbească doar în termeni elogioși. Aceasta, din păcate, doar în afara Timișoarei și în afara țării. În timp ce aici, din diverse interese economice și politice, suntem criticați pentru orice facem - indiferent că este bine sau rău - sau nu facem, în timp ce aici sunt unii care încearcă să încetinească ritmul transformărilor, atunci când mergem în alte orașe vedem invidia celor care află că suntem din Timișoara.
Publicat in În loc de editorial
Colaborare în folosul cetățeanului
25 August 2005
În luna septembrie, după o scurtă vacanță, se reiau lucrările Consiliului Local Timișoara. Proiecte sunt multe, ca de obicei, proiecte inițiate în majoritatea lor de executivul Primăriei Municipiului Timișoara.
Publicat in În loc de editorial
A fi timișorean!
26 Iulie 2005
Menirea oricărei administrații este asigurarea bunăstării cetățenilor. Și asta ne străduim să realizăm de câțiva ani încoace.
Publicat in În loc de editorial
Un an de la alegeri
30 Iunie 2005
În 6 iunie 2004, timișorenii mi-au oferit pentru a treia oară încrederea lor, alegându-mă în funcția de primar al municipiului Timișoara. Eram conștient, din momentul anunțării rezultatelor, că mă așteaptă o misiune extrem de grea. Faptul că am câștigat alegerile din primul tur mă obligă în mod deosebit față de cei care mi-au dovedit în acest fel încrederea în mine, în echipa mea și în oferta electorală pe care am prezentat-o.
Publicat in În loc de editorial
Respectul față de lege – respectul față de noi înșine
27 Mai 2005

Ne mândrim cu faptul că Timișoara este un oraș european. Ne place să le spunem prietenilor din alte orașe sau invitaților din străinătate care sunt realizările Timișoarei. Și chiar avem cu ce să ne mândrim.

Din păcate, însă, unii dintre concetățenii noștri își fac un titlu de glorie din a distruge și a vandaliza munca celorlalți. De a distruge cu brutalitate ce încearcă ceilalți să construiască.

Așa se întâmplă cu wc-urile publice, cu infochioșcurile și chiar cu mușcatele din ghivecele amplasate pe domeniul public. Ce pedeapsă poate primi un om care vandalizează o toaletă publică, la doar patru zile de la darea ei în folosință? Sau unul care fură flori? Sau distruge coșuri de gunoi? Sau sparge cu bestialitate infochioșcul din Gara de Nord?

Publicat in În loc de editorial
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13754031