Târgul de Primăvară

La începutul acestei luni și-a „deschis porțile” Târgul de Primăvară, aflat la cea de a doua ediție. Zeci de timișoreni s-au aflat în Piața Victoriei să vadă ce surprize a adus anul acesta iepurașul.

În discursul de inaugurare, primarul le-a urat timișorenilor “Sărbători fericite!”, celor mici “Iepuraș bogat!” și a precizat că municipalitatea se străduiește ca de la an la an, să îmbunătățească Târgul de Primăvară și să le pregătească tuturor participanților noi surprize plăcute. A urmat un concert de muzică de promenadă susținut de Fanfara Temesvarer Spitzbuben. Apoi, și-au făcut apariția și mascotele sărbătorii. Doi tineri actori de la Teatrul German de Stat, costumați în iepure și în iepuriță sunt principala atracție a acestei ediții a Târgului de Primăvară. Cei mici sunt încântați și fascinați de aceste personaje, desprinse parcă dintr-un basm, iar “iepurașii uriași” se vor plimba și vor sta de vorbă cu ei în Piața Victoriei, până în data de 27 aprilie. Mascotele sunt asaltate deopotrivă de copii, părinți și bunici, care se înghesuie să facă poze cu ele.
 

Interes al comercianților
Târgul se bucură de prezența a peste 50 de comercianți care au căsuțe amplasate în Piața Victoriei. Produsele de sezon sunt pe gustul timișorenilor, care pot achiziționa de la Târgul de Primăvară: ouă încondeiate, dulciuri, turtă dulce, cozonaci, flori, icoane, ornamente și jucării, într-un cuvânt, câte ceva pentru fiecare!

Dacă vreți să aflați detalii despre ce se comercializează, ce se întâmplă și care mai sunt noutățile de la Târgul de Primăvară aveți la dispoziție site-ul www.primariatm.ro, secțiunea Târgul de Primăvară.

Divertisment
Ca o noutate, în acest an muni­cipalitatea a hotărât decorarea cu elemente pascale a încă trei parcuri din oraș, în afară de Parcul Pădurice, decorat și anul trecut. Este vorba de Parcul Adolescenței, Parcul Cugir și Parcul Dacia unde s-au amplasat mini-cuiburi cu ouă și iepurași vii.
De asemenea, zilnic, la târg au loc acțiuni dedicate Sărbătorilor Pascale.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677831