Centru Regional în sectorul automotive
Astăzi, 31 ianuarie 2013, a avut loc în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara prima conferință destinată prezentării Centrului Regional de Competențe și Dezvoltare a Furnizorilor în Sectorul Automotive.

Acesta este un proiect al Primăriei Municipiului Timișoara, finanțat prin fonduri europene, cu o valoare de 12,6 milioane de lei. Proiectul se află în implementare, în momentul de față desfășurându-se procedura de achiziție publică pentru desemnarea executantului lucrării. Municipalitatea preconiziează că lucrările vor începe la sfârșitul lunii martie.

Centrul va fi situat în Parcul Industrial Freidorf și va consta din construcția a trei corpuri de clădire independente, dar relaționate funcțional. Acestea vor găzdui academia de training automotive, laborator mașini cu comandă numerică și laborator mașini injecție mase plastice.

În Centru, din punct de vedere funcțional, IMM-urile vor beneficia de mai multe tipuri de servicii: activități și cursuri de formare, specializare teoretică și instruire tehnică, programe de prototipare și realizare de serie mică, servicii de măsurare și certificare de produs și servicii de marketing și promovare.


Directia Comunicare    

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13641560