969 – Call Center
01 Decembrie 2003
Lansat la finalul lunii noiembrie, Call Center-ul Primăriei Timișoara a înregistrat deja un număr mare de apeluri telefonice.

Astfel, în perioada 25 noiembrie – 28 noiembrie s-au înregistrat 500 de apeluri telefonice, iar în perioada imediat următoare (1 – 5 decembrie), 428 de apeluri.

Asta înseamnă că în doar câteva zile aproape 1.000 de cetățeni au fost scutiți de un drum la Primărie, putând să afle informațiile de care au avut nevoie doar formând 969.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Reluarea circulației tramvaielor 6 și 8
01 Octombrie 2003
Lucrările de modernizare a întregii trame stradale, din fonduri provenite exclusiv de la bugetul local, continuă

Începând cu data de 13.10.2003, o dată cu finalizarea lucrărilor la linia cale, a fost reluată circulația tramvaielor pe str. 1 Decembrie, astfel tramvaiele 6 și 8 circulă pe vechile trasee. Această lucrare face parte din obiectivul de investiții „Modernizarea infrastructurii la rețeaua de transport în comun cu tramvaiul în municipiul Timișoara" ce presupune înlocuirea a peste 40 km linie cale și este finanțată din credite externe (de la Banca Europeană de Investiții) cât și din surse de la bugetul local și transferuri de la bugetul de stat. Lucrarea de pe str. 1 Decembrie a constat din înlocuirea a 5.416 m linie cale. Pachetul de lucrări de pe traseele T3 și T10 (8.106 m) a fost adjudecat prin licitație internațională firmei germane Martin Rose.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Reabilitarea sistemului centralizat de producere a energiei termice în Timișoara
01 Octombrie 2003
În prima fază se prognozează scăderea costului gigacaloriei cu 12%. Treptat se vor înlocui instalațiile vechi cu altele noi.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Studiu de fezabilitate privind realizarea unui sistem major de canalizare în cartierul Ghiroda
01 Octombrie 2003
La propunerea conducerea Primăriei Municipiului Timișoara, a fost aprobată realizarea studiului de fezabilitate, în vederea executării unui sistem de canalizare în Ghiroda.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
O nouă recunoaștere a eforturilor Primăriei din domeniul informatizării
01 Octombrie 2003
În cadrul Festivalului de Comunicare Digitală Internetics, la Categoria multimedia offline Primăria Municipiului Timișoara a obținut marele premiu la Aplicația info kiosk, cei mai amabili funcționari din lume. Acest concurs este destinat proiectelor românești de Internet și Intranet. Secțiunea la care a ieșit câștigătoare rețeaua de infochioscuri a municipalității timișorene, este dedicată acelor materiale multimedia care “trăiesc” în afara web-ului: CD-uri de prezentare, screen savere, e-carduri și aplicații info kiosk. Este un domeniu care, comparativ cu web-ul suferă de mai puține constrângeri tehnice și unde creativitatea poate împinge tehnologia la limită. Subcategoriile acestei secțiuni sunt:cd de prezentare | screen saver | e-card | aplicatii info kiosk.

Primăria Municipiului Timișoara a fost prima instituție din România care a introdus în anul 2000, primul infokiosk, urmând ca în anul 2001 să prima rețea de infokioskuri din țară.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13641515