INFOCHIOȘCURI
01 Februarie 2003
Primăria Timișoara a introdus în premieră în România infochioșcurile. Acestea sunt de fapt calculatoare situate în diferite locuri ale Timișoarei și care pot fi folosite într-un mod foarte simplu și gratuit. Astfel, prin simpla atingere a ecranului, poți accesa informații despre principalele instituții din oraș, poți studia ghidul turistic al Timișoarei sau modul de organizare al regiilor autonome. De asemenea, infochișcurile oferă o documentație completă în ceea ce privește diverse probleme, cum ar fi construirea unui garaj sau plata taxelor sau a impozitelor.

Un lucru foarte interesant este că cetățenii pot adresa întrebări primarului, viceprimarilor și celor patru direcții : economică, urbanism, tehnică și patrimoniu. În cel mult 15 zile cetățeanul are șansa să găsească răspunsul la întrebarea pe care a adresat-o atâta timp cât întrebarea sa a fost pertinenta. Primăria se obligă să trimită răspuns celor care își lasă adresa ăi în acest scop în cadrul fiecărei direcții există doi sau trei funcționari care se ocupa cu acest lucru.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Primăria Timișoara oferă în premieră națională: sistemul de plată electronică a taxelor și impozitelor locale prin Internet
01 Decembrie 2002
Puteți să vă plătiți taxele și impozitele fără a mai veni la sediul Primăriei? Puteți să le plătiți online, chiar de la dumneavoastră de acasă, de la serviciu sau internetcafé? Puteți să vă vedeți toate obligațiile locale? Desigur.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Construcțiile de locuințe – o prioritate
01 Ianuarie 2003
În urma discuțiilor dintre Primăria Timișoara și reprezentanți ai Ministerului Lucrărilor Publice, Transporturilor și Locuinței s-a stabilit programul construirii locuințelor cu credit ipotecar și a celor pentru tineret, prin programul ANL.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Lucrări de modernizare pe B-dul Tinereții
01 Ianuarie 2003
Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara, coordonată de viceprimarul Dorel Borza, va continua, în anul 2003, lucrările de modernizare a infrastructurii la rețeaua de transport în comun cu tramvaiul în municipiul Timișoara. În paralel, se vor executa lucrări la rețelele tehnico-edilitare, cât și lucrări de modernizare a arterelor de circulație. Astfel, în zona Pieței Traian se vor demara lucrări pe străzile: Dacilor, Kogălniceanu, Dorobanților, Șaguna, Mihalache, inclusiv intersecția din Piața Traian. De asemenea, se vor continua lucrările de pe B-dul Tinereții, tronsonul II, zona cuprinsă între b-dul Dragalina și Iuliu Maniu, str. Preyer, Barac, inclusiv bucla de intoarcere de pe B-dul Dâmbovița.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Piața de gros Timișoara
01 Ianuarie 2003
Primarul Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, s-a deplasat în perioada 15 – 18 ianuarie, în Germania, la Frankfurt am Main și la Berlin, la invitația Societății de Promovare Tehnico-Economică a Guvernului Federal al Germaniei. Vizita a fost legată de promovarea conceptului Pieței de Gros, avansată Guvernului Germaniei și lansată în februarie 2000 în cadrul discuțiilor purtate între conducerea Primăriei și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara cu directorul IBD – Serviciul Integrat de Consultanță pentru Economie în România, Wolfgang Limbert .

În cadrul acestei vizite, primarul Timișoarei a avut o întâlnire cu reprezentanții Băncii de Credit pentru Reconstrucție a Germaniei (KfW), care au reconfirmat disponibilitatea acordării unei finanțări nerambursabile de 2,5 milioane euro pentru realizarea Pieței de Gros. Semnarea contractului de finanțare se preconizează pentru luna octombrie, după analizarea studiului de fezabilitate de către specialiștii germani și parcurgerea formalităților birocratice specifice.

Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13675203