O casă departe de casă
29 Aprilie 2006
Fundatia pentru Copii Ronald McDonald va finaliza până în luna mai 2007, a doua Casă Ronald McDonald din România. "Casa Ronald McDonald” este o casă construită pe lângă spitalele de copii (în cazul Timișoarei, în incinta Spitalului pentru Copii Louis Țurcanu) și unde sunt găzduite, în mod gratuit, familiile copiilor internați în aceste spitale.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Amenajări de parcări din fonduri Telpark
29 Aprilie 2006
Consiliul Local Timișoara a aprobat propunerile înaintate în vederea de re-amenajări și amenajări de parcări din fonduri provenite din exploatarea sistemului Telpark. Astfel, au fost propuse zece locații, pe care le prezentăm mai jos, și care au fost aprobate.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Proiectul de reabilitare a clădirilor istorice a început!
30 Martie 2006
Primăria Municipiului Timișoara și So­cietatea Germană pentru Cooperare Tehnică (GTZ) a demarat proiectul "Reabilitarea Pru­dentă și Revitalizarea Economică a Cartierelor Isto­rice din Timișoara” - componenta teh­nică, printr-un prim seminar organizat în sala Adam Muller Guttenbrunn.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Investitorii nu sunt interesați de Spitalul Clinic Municipal
29 Martie 2006
Executivul Primăriei, în urma Raportului privind stadiul negocierilor condițiilor de realizare a proiectului de parteneriat public-privat "Spitalul Clinic Municipal”, a propus Consiliului Local, sistarea proiectului și elaborarea unei strategii privind organizarea serviciilor publice de sănătate în Timișoara și de organizare a Spitalului Clinic Municipal.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Extinderea rețelelor de apă-canal
27 Februarie 2006
În ședința de Consiliu Local din luna decembrie 2005, au fost aprobate mai multe studii de fezabilitate privind extinderea unor rețea de apă și canalizare, pe străzi din Timișoara.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13675138