Mediu ambiant corespunzător

Primăria Timișoara organizează periodic acțiuni în vederea menținerii unui mediu ambiant corespunzător și a unei stări de salubrizare care să confere aspectul de oraș civilizat.

Din păcate, în Timișoara continuă să existe grupuri de indivizi care își construiesc adăposturi improvizate, trăind de pe o zi pe alta din cerșit, precum și din containerele existente pentru colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile, deșeuri pe care le valorifică ulterior.

În urma acestora rămân numeroase deșeuri împrăștiate, containere și europubele deteriorate.

În data de 8. 12. 2005 Primăria Municipiului Timișoara în colaborare cu Secția 1 Poliție, Inspectoratul de Jandarmi Timiș și SC Retim SA, a organizat o acțiune în zona Tipografilor, Intrarea Doinei, str. Demetriade, rambleul căii ferate vis-a-vis de garajele situate pe str. Vasile Lucaciu, pentru desființarea improvizațiilor, curățarea zonei și identificarea "locatarilor”.

La sediul Secției 1 Poliție, au fost amprentați și verificați, după care au fost escortați în Gara de Nord Timișoara și urcați pe trenul cu destinația de domiciliul avut în cărțile de identitate.

În urma lor SC Retim SA a ridicat o cantitate de aproximativ 40 metri cubi de gunoi și diverse obiecte de mobilier, fier vechi etc.

Primăria Timișoara va organiza și pe viitor astfel de acțiuni, în scopul asigurării unui climat de ordine și curățenie în orașul nostru.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397483