Un nou loc de joacă

Primăria Timișoara este într-o continuă căutare de soluții și mijloace care să conducă la o dezvoltare durabilă și să asigure locuitorilor săi un mediu atractiv și sănătos. 

Pentru cei mai mici locuitori ai săi, așa cum este prevăzut în programul "Timișoara Ecologică”, municipalitatea investește în “nou”, în modernizări ale unor locații în care jocurile pentru cei mici să se împletească armonios cu spațiile verzi. De cele mai multe ori, deciziile luate de municipalitate vin în urma sugestiilor și solicitărilor cetățenilor.
În urma dialogului cu locuitorii din zona străzilor Orșova, Cugir, Dej, municipalitatea a reamenajat spațiul de pe strada Orșova rezultând un modern loc de joacă, împrejmuit, pentru siguranța copiilor, cu plasă bordurată. Echipamentele noi de joacă aduse din Germania, “EIBE”, leagăn tip Tarzan, albinuțe cu arc, amenajarea unei noi gropi de nisip, 7 bănci noi, 9 coșuri de gunoi, vin să întregească complexul cu tobogane, huțulușe, balansoare iar zona verde se gazonează și se va planta cu arbori ornamentali.
Lucrările realizate prin SC DRUFEC CONS CF SRL sunt în valoare de 35.000 lei, și s-au concretizat într-un plăcut, frumos loc de agrement. Menținerea funcțiunilor spațiului se poate îndeplini cu respectarea normelor de exploatare și comportament afișate în incinta acestuia. Primăria Municipiului Timișoara este convinsă că cetățenii din zonă care au solicitat această investiție vor avea atitudinea civică necesară și vor colabora pentru ca această locație să rămână spațiu verde și loc de joacă pentru copii.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640119