Colecția de animale a Zoo va crește în această vară

După doar o lună de la deschidere, s-a înregistrat un record de vizitatori: zeci de mii de persoane au venit în iunie să vadă noua Grădina Zoologică.

Grădina Zoologică a fost redeschisă pentru public la 1 iunie, după o perioadă  în care au fost realizate numeroase lucrări de investiții pentru amenajarea și crearea de habitate care să asigure condiții de bunăstare pentru animalele sălbatice aflate în captivitate. Succesul a fost mare: zeci de mii de vizitatori i-au trecut pragul numai în luna iunie.

Un nou concept

Noua Grădină Zoologică "Pădurea Verde” are un nou concept: “mai mult spațiu, mai aproape de animale”. Din colecție fac parte: urși, cerbi, pasărea emu, guanaco, struți, canguri pitici, maimuțe capuchin, capre pitice, numeroase rase de iepuri și găini pitice, hamsteri și păsări de apă: lebede negre, rațe călifar roșu, sulițar, fluierătoare, etc. Colecția existentă va fi îmbogățită în această vară cu: păuni, ponei, maimuțe japan-macaca și pisică sălbatică.

Respectați semnele de avertizare

Având în vedere colecția deosebită de animale pe care Zoo reușește să o expună publicului, afluxul mare de vizitatori - în special în zilele de weekend, precum și incidentul nedorit din 17 iunie, în urma căruia o rață sălbatică a fost ucisă de un vizitator, facem apel către vizitatori să respecte semnele de avertizare afișate la intrarea în grădina zoologică precum și pe cele amplasate de-a lungul traseului de vizitare.

Program de vizită: luni - închis; marți - duminică: între orele 10.00 - 20.00; accesul în grădină este permis până la ora 19.30.

Reguli: nu hrăniți animalele; nu vă apropiați de animale; nu aruncați cu obiecte în animale; nu speriați animalele; nu intrați cu animale de  companie; nu fumați; păstrați curățenia și liniștea.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851801