Amenajarea de spații verzi în mai multe zone ale municipiului

Pe agenda municipalității se află reabilitarea și modernizarea mai multor spații verzi, fiind în curs de derulare procedurile de achiziție publică.

Direcția de Mediu a Primăriei a realizat documentațiile necesare pentru demararea procedurilor de achiziție publică în vederea realizării de lucrări de reabilitare și modernizare la 24 de spații verzi, scuaruri și parcuri. Aceste proceduri se vor derula până la sfârșitul acestui an. Astfel, în luna august va avea loc procedura de achiziție publică pentru lucrări de amenajare a parcului din zona Bucovina și pentru întocmirea proiectului tehnic privind modernizarea Parcului Botanic (faza I). În luna septembrie, va avea loc procedura pentru achiziția publică pentru studii de fezabilitate pentru amenajarea Parcului Triade, a zonei verzi de pe strada Timocului și a zonei verzi și a locului de joacă de pe strada Ardealului.  De asemenea, s-a semnat contractul pentru întocmirea studiului de fezabilitate pentru amenajarea zonei verzi Zona Dâmboviței-Ion Barac, modernizarea Parcului Mocioni (ILSA), modernizarea Parcului Szekely Laszlo (Doina). Pentru amenajarea Parcului din Zona Uzinei, procedura legală a avut loc, însă una din societățile comerciale participante a contestat decizia de atribuire, procedura fiind blocată până la soluționarea contestației.

Parcul Copiilor

În ceea ce privește Parcul Copiilor, la nivelul executivului Primăriei s-a hotărât realizarea unor lucrări de reparații absolut necesare și urgente la rețelele edilitare, iluminat public etc., acestea vor fi urmate de plantarea de material dendro-floricol. Sumele necesare pentru realizarea acestor lucrări de reparații vor fi identificate la rectificarea de buget care va avea loc la finalul lunii septembrie. Menționăm că nu se va interveni la partea unde sunt jocurile pentru copii, pentru că, reamintim, municipalitatea se află între-un litigiu privind Parcul Copiilor.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851845