Nemulțumiri față de lucrările la drumuri
Primarul Gheorghe Ciuhandu a prezentat o situație a proceselor pe care Primăria le are la licitațiile la reparații și întrețineri drumuri. Toate procesele au fost câștigate de Primărie.
Pentru o mai bună gestionare a lucrărilor de întreținere și reparații străzi în municipiul Timișoara, orașul a fost împărțit în patru zone, fiecare dintre acestea fiind scoase la licitație.
Toate aceste licitații au fost atacate în instanță de firmele care au pierdut, însă toate contestațiile și procesele au fost câștigate de către Primăria Municipiului Timișoara.
Menționăm că aceste licitații au început în luna august 2009, și de abia în data de 12.04.2010 au fost încheiate contractele, adică după aproape nouă luni.
Cu alte cuvinte, nouă luni de în­târziere la lucrări de reparații și în­treținere drumuri.
Lucrări neplătite
În zona centrală a ora­șului au fost efectuate lucrări de reparații dru­muri, la mijlocul lunii aprilie. După câteva zile, lucrările au început să se strice, au apărut gropi în asfalt, apa băltește pe carosabil, nu au fost badijonate toate suprafețele, au apărut tasări. Străzile pe care s-a lucrat sunt Lucian Blaga, b-dul Republicii și str. Sf. Ioan.
Primăria Timișoara a solicitat firmei S.C. Super Construct S.R.L. remedierea defecțiunilor constatate în urma acestor lucrări de întreținere drumuri deoarece nu se vor accepta situații de plată decât pentru lucrările executate corespunzător din punct de vedere calitativ. Aceste lucrări nu vor fi plătite.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13772813