RoEnergy Timisoara 2011: Occidentalii, atrasi de Soarele din Banat
In perioada 23-25 noiembrie 2011, intre orele 09.00 si 17.30, la Sala Expozitionala Politehnica Timisoara,(strada Ripensia colt cu Aleea Studentilor, la etajul Restaurantului Studentesc Politehnica din Complexul Studentesc, fosta Cantina 1) va avea loc a doua editie a targului international de energii regenerabile si eficienta energetica in constructii, RoEnergy South-East Europe 2011, in organizarea R.E.S. Group.
 
Evenimentul, sustinut in parteneriat cu Primaria Timisoara, Universitatea Politehnica, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, cat si cu asociatii profesionale din Romania, va cuprinde expozitie si conferinte, acoperind o paleta larga de teme de la solar fotovoltaic si bioenergie ( biomasa, biogaz, biocombustibili), pana la solutii inteligente de constructii, energie eoliana si microhidroenergie.
 
Cu prilejul acestui eveniment, in Timisoara vor poposi companii occidentale ( Italia, Cehia, Austria, Ungaria ), unele aflate pentru prima data in tara noastra, interesate de investitii in zona de vest. Dupa cum se stie, Timisul se bucura de un potential solar de execeptie, in zona aflandu-se in derulare, in diverse stadii, trei parcuri fotovoltaice, dintre care se remarca proiectul de Gataia, de 32 MW, cel mai mare din Europa de Sud Est. De asemenea, Banatul si zona de vest sunt recunoscute pentru potentialul bioenergetic ( biomasa, biocombustibili, biogaz), atat datorita dezvoltarii agriculturii, cat si gratie ponderii suprafetelor impadurite.
 
De de sa vizitati targul ?
 
 Pentru vizitatori, targul aduce in prim plan o serie de solutii termice, prin care se reduc cu pana la  50 la suta costurile cu incalzirea locuintelor. Din oferta expozantilor, in acest sens, se disting centrale termice, panouri solare, boilere, panouri radiante cu inflarosu cu ioni de argint,  tehnologii inteligente de izolatii.
 
Pentru administratii locale, firme si ONG-uri, targul ofera oportunitatea stabilirii de contacte cu companii occidentale in vederea unor investitii.
 
Intrarea la Expozitie este gratuita, iar la Conferinte, taxele pot fi consultate pe www.roenergy.eu
 
Detalii la press@roenergy.eu ori la telefon: 0772.262.915
 
comunicat
 
 
 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678029