Expoziție dedicată biodiversității
Institutul francez din Timișoara, prin Centrul său de Resurse pentru Educația Ecologică, prezintă la Timișoara, în perioada  15-29 februarie 2012, expoziția intitulată “Biodiversitatea este viața, viața noastră”.

Prin intermediul celor 19 panouri bine ilustrate, expoziția invită publicul să cunoască definiția diversității biologice, utilitatea sa și cauzele care stau  la baza degradării sale.

Expoziția “Biodiversitatea este viața, viața noastră” pune accentul pe rolurile esențiale ale biodiversității pentru bunăstarea oamenilor și menținerea vieții pe Pământ. În fața ritmului alarmant al degradării diversității biologice, expoziția sensibilizează publicul larg cu privire la urgența vitală a conservării sale.

Institutul francez din Timișoara va pune această expoziție la dispoziția partenerilor săi din vestul țării (din regiunea Banat: la Dudeștii Vechi, la Reșița...), începând cu luna martie 2012.

Expozițiea este realizată la inițiativa UNESCO, iar accesul este gratuit.

Carmen ISPASOIU
Responsable de la Médiathèque / Responsabil Mediatecă
INSTITUT FRANCAIS DE TIMISOARA


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397593