Conferința de încheiere a Proiectului BIOTOWNS
Evenimentul  va avea loc joi, 23 februarie 2012, între orele 10.00 – 14.00, în sala de conferințe de la Hotelul Reghina Blue din Timișoara, str. Cozia nr. 51-53.

Subiectul conferinței, centrat pe protecția naturii și conservarea biodiversității în mediul urban,  va fi prezentat de specialiștii primăriilor celor două orașe înfrățite, prezentanții echipelor de proiect, precum și de specialiștii care au elaborat documentele strategice ale proiectului.

La dezbatere au fost invitați să participe și reprezentanți ai autorităților administrației publice locale, județene și regionale, responsabili din domeniul protecției mediului, reprezentanți ai mediului universitar, cadre didactice, elevi, reprezentanții unor asociații de profil și persoane interesate de problematica protecției mediului și conservarea biodiversității.

Conferința  marchează  încheierea Proiectului de cooperare transfrontalieră, derulat între orașele înfrățite Municipiul Timișoara și Orașul Szeged, cu titlul „Biodiversitatea și protecția naturii – o abordare responsabilă a problemelor de mediu a două orașe înfrățite”, acronim Biotowns, derulat în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007 – 2013, cofinanțat de Uniunea Europeană și Fondul European de Dezvoltare Regională.


Biroul Relații Publice

Comunicat
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397299