Aquatim susține dezvoltarea energiilor verzi
Aquatim a instalat pe acoperișul sediului societății din Timișoara, de pe strada Gheorghe Lazăr, o centrală fotovoltaică ce produce energie electrică pentru consumul propriu al clădirii.

Centrala transformă radiația solară în energie electrică prin „efectul voltaic”, o celulă comportându-se ca un generator de curent a cărui funcționare depinde în principal de intensitatea radiației solare, de temperatură și de suprafața celulei. Centrala are 16 celule fotovoltaice, o putere de 3,92 kW și poate produce anual circa 4.700 kWh energie electrică. Energia produsă de centrală într-o zi însorită de vară este suficientă, spre exemplu, pentru funcționarea timp de o oră a 60 de calculatoare, echipate cu monitor.  

Prin alegerea unei surse de energie regenerabilă pentru producerea energiei electrice, Aquatim susține dezvoltarea energiilor verzi, reducerea impactului negativ asupra mediului și economisirea resurselor tradiționale.


Dr. ing. Ilie VLAICU
Director general


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409909