Pregătiri pentru sezonul cald
În cadrul briefingului de presa susținut miercuri, primarul Nicolae Robu a anunțat că Direcția de Mediu din cadrul Primăriei Municipiul Timișoara a început inventarierea echipamentelor destinate celor mici din locurile de joacă din Timișiara, precum și a mobilierului urban din parcuri.

Primarul Nicolae Robu a anunțat că Direcția de Mediu din cadrul Primăriei Municipiul Timișoara a început inventarierea echipamentelor destinate celor mici din locurile de joacă din Timișiara și a mobilierului urban din parcuri.

Odată finalizată inventarierea se va trece la înlocuirea echipamentelor de joacă și a mobilierului urban deteriorate cu altele în bună stare sau la repararea lor, acolo unde este posibil.

Aceste etape se vor finaliza până în primăvară, pentru ca timișorenii să se bucure de parcuri și locuri de joacă în bună stare.


Directia Comunicare


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13327850