Timișoara, finalistă în competiția pentru Capitală Earth Hour 2013
Primăria Municipiului Timișoara a fost declarată finalistă în COMPETIȚIA  PENTRU CAPITALĂ EARTH HOUR ROMÂNIA 2013, eveniment organizat de WWF – România.

În competiția finală,  alături de Timișoara, mai sunt angrenate încă 2 orașe din România: Botoșani și Ploiești. Titlul de „Capitala Earth Hour România 2013” urmează să fie decernat orașului care colectează cantitatea cea mai mare de deșeuri de tip PET.

Astfel, SÂMBĂTĂ, 9 martie 2013, între orele 10.00 și 17.00, urmează să se desfășoare în PIAȚA VICTORIEI  din Timișoara concursul între cele trei orașe  finaliste pentru colectarea de deșeuri de tip PET.
În Piața Victoriei va fi pregătit  amplasamentul  pentru colectarea PET-urilor, în proximitatea Operei Române.

Timișoara a participat la această competiție și în anul 2012, clasându-se pe poziția a doua, câștigător fiind Municipiul Bistrița. Finala competiției constituie o mare provocare, Primăria Timișoara fiind determinată să obțină în anul 2013 un rezultat mai bun. Însă în acest  scop,  contribuția  timișorenilor  de toate vârstele, a școlilor, asociațiilor de proprietari, instituțiilor și societăților comerciale este extrem de importantă.

Câștigarea titlului de CAPITALA EARTH HOUR ROMÂNIA 2013 depinde acum doar de modul in care timișorenii se vor mobiliza pentru adunarea unei  cantități substanțiale de PET-uri.

Și pentru că  FIECARE DINTRE NOI ARE PUTEREA DE A SCHIMBA LUMEA, invităm locuitorii municipiului Timișoara să își aducă aportul  pentru o TIMIȘOARA – CAPITALĂ EARTH HOUR ROMÂNIA 2013, să  aducă pentru colectare în ziua de  SÂMBĂȚĂ, 9 MARTIE 2013,   sticle PET curate.

Pentru mai multe informații  accesați  site-ul oficial al campaniei Earth Hour: www.ora-pamantului.ro, iar pentru  idei, sugestii și informații și pentru a anunța participarea Dumneavoastră, vă rugăm să contactați Direcția de Mediu și Direcția Comunicare  a Primăriei Municipiului Timișoara, tel 0256-408451.


VICEPRIMAR,
DAN DIACONU


Comunicat
atasament 1
atasament 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13327847