Măsuri pentru îmbunătățirea calității aerului
În perioada ianuarie - aprilie 2013 s-a derulat activitatea de monitorizare și control a echipei operative, constituită la nivelul Direcței de Mediu din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara. Această echipă a fost înființată la începutul anului 2011, urmare a aprobării prin Hotărâre de Consiliu Județean a Programului Integrat de Gestionare a Calității Aerului pentru Aglomerarea Timișoara.

Echipa operativă a verificat 33 obiective (agenți economici), fiind emise 2 amenzi contravenționale și 2 avertismente.

În vederea îmbunătățirii calității aerului și încadrarea Timișoarei în valorile limită pentru indicatorii de calitate a aerului, pe langa lucrările de salubrizare stradală, respectiv măturat mecanic, care se efectuează zilnic,  s-au reluat  din data de 15.04.2013 și lucrările de spălat mecanic a carosabilului.

De asemenea, din 16.04.2013 s-au reluat și lucrările de spălat mecanic cu soluție biologică pentru fixarea prafului în partea de nord a municipiului, unde este inclusă zilnic Calea Aradului și zonele adiacente, iar în partea de sud a municipiului este inclusă zilnic Calea Șagului și zonele adiacente.
       

Nicolae Robu,
Primarul Municipiului Timișoara

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851774