Câștigătorii Campaniei 'Locul deșeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!'
Primăria  Municipiului Timișoara în colaborare cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec au organizat în cursul lunii octombrie 2013 două acțiuni de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. În urma acestor acțiuni a fost colectată  cantitatea de 14 tone  DEEE-uri.
Pentru orice aparat electric vechi sau defect depus la punctele de colectare, cetățenii au primit taloane pentru participarea la tombola cu premii.
                                                           
În data de 29 octombrie 2013 a avut loc tragerea la sorți a câștigătorilor Campaniei „Locul deșeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, organizată în municipiul Timișoara, în zilele de 19 și 26 octombrie 2013.
Premiile constau în  obiecte electrocasnice oferite de Candy și Philips: 2 combine frigorifice, 8 cuptoare cu microunde, 12 mixere, 10 cafetiere și 8 aspiratoare.
 
Câștigătorii acestor premii sunt invitați să se prezinte la sediul Primăriei Municipiului Timișoara, camera 305, mansardă – Biroul Salubrizare,  în zilele de luni până vineri, între orele 8.30 – 10.30, iar marți și joi între orele 14.00 – 16.00. Termenul de preluare a premiilor este de 15 zile de la data extragerii, dar nu mai târziu de data de 19 noiembrie 2013.
 
Câștigătorii nominalizați în Lista-anexă sunt rugați să aibă asupra lor documentul de identitate precum și talonul de tombolă câștigător. Câștigătorii minori vor fi însoțiți de un părinte/tutore și vor avea asupra lor și Certificatul de naștere și Cartea de identitate (pentru minorii peste 14 ani).

Primăria Municipiului Timișoara și Asociația Română pentru Reciclare RoRec doresc să mulțumească pe această cale tuturor timișorenilor care s-au alăturat acestei inițiative, în fiecare an în număr din ce în ce mai mare.
 
Informații suplimentare puteți obține  la numărul de telefon 0256-408495. Detalii despre rezultatele campaniei de mediu pot fi consultate și pe pagina web: www.rorec.ro
 

VICEPRIMAR,
DAN DIACONU


Anexa    

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13667124