Activitatea Consiliului de Cartier Circumvalațiunii

Activitatea de până în prezent a consiliului consultativ de cartier Circumvalațiunii a dus la rezolvarea mai multor probleme ridicate: repararea unor străzi (Brândușei), refacerea domeniului public în urma unor lucrări (intersecția străzilor Labirint și Amforei), efectuarea unor tăieri de corecție la arbori. În această vară, la propunerea consiliului de cartier, se va fora o fântână publică pe strada Gheorghe Lazăr.

Cu prilejul ultimei întâlniri cu primarul Gheorghe Ciuhandu, cu consilieri locali și funcționari ai Serviciului Mediu Urban al Primăriei și RATT, din luna martie, s-au înaintat propuneri către comisia de circulație și Biroul Transport, vizând refacerea unor marcaje pietonale și înființarea unei treceri de pietoni la intersecția Căii Torontalului cu str. Inculeț, propuneri care au fost avizate favorabil.

La solicitarea consiliului de cartier, a fost inclusă pe lista de investiții de anul acesta extinderea iluminatului public în zona Școlii Generale 24, investiția urmând a fi executată anul acesta. Cetățenii ridicaseră, de asemenea, problema reamenajării locurilor de recreere din parcul Dacia, această problemă fiind rezolvată recent.

Există încă probleme care necesită rezolvare - tăierea unor arbori pe str. Labirint 7, pe str. Amforei - vizavi de Școala Generală 18, repararea str. Dropiei etc., probleme care au fost transmise recent administrației.

Ne exprimăm încrederea într-o colaborare la fel de benefică pe viitor cu administrația locală timișoreană, spre confortul locuitorilor din cartierul nostru - pe care, în toamnă, îi vom invita la următoarea noastră ședință. 

Președintele consiliului consultativ de cartier,

Ioan Sântea

Secretar,

Vasile Bradu

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517747