Parcul Industrial Freidorf

În vederea atragerii investițiilor străine din domeniul producției și a serviciilor aferente, precum și pentru sporirea numărului de locuri de muncă - măsuri care dinamizează  dezvoltarea economică locală a fost constituit Parcul Industrial Freidorf Timișoara. Terenul aferent acestuia este situat în zona de sud-vest a Timișoarei, în intravilanul localității, fiind în proprietatea Municipiul Timișoara și având o suprafață de peste 50 de hectare.

De la constituirea lui, acest obiectiv a fost promovat în mod continuu, în prezent mai multe firme străine fiind locate aici. Menționăm pe: "Kromberg & Schubert Romania” - automotive (cables), “S.C. Contitech Romania”- automotive (cables), “S.C. Contifluid Romania” - automotive, “S.C. Rosign” - lighting industry, “S.C. R-Coating”, “S.C. Midal Alf”, S.C. Schneyder GmbH Co KG, SC Interpart Automotive S.A. etc. 

Terenul în cauză are asigurate toate utilitățile (apă, canal, electricitate, gaze naturale, telefonie), iar pentru a crește atractivitatea față de investitori, prețul de pornire al licitației este promoțional - practică utilizată în mod curent în lume pentru atragerea investitorilor străini.

Terenul din Parcul Industrial Freidorf este divizat în parcele având suprafața de 0,50 hectare, 2 hectare, 3 hectare și 4 hectare și se concesionează pe o perioadă de 49 de ani cu posibilitate de prelungire pentru încă 24,5 ani, adică în total 73,5 ani.

În vederea concesionării terenului, conform legislației în vigoare, se organizează o licitație.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la tel./fax 293605.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517618