Dezbatere pe tema taxelor și impozitelor pe 2007

În 24 mai, la inițiativa Direcției Fiscale, a fost organizată, dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind impozitele și taxele locale în Timișoara în 2008.

Proiectul a fost prezentat de directorul Direcției Fiscale, Adrian Bodo, fiind prezenți reprezentanți ai FALT și ai Camerei de Comerț și Industrie ai Județului Timiș, care și-au susținut punctele de vedere asupra acestui material.

Împuternicitul comitetului director al FALT, Petru Olariu, a solicitat diminuarea cuantumului taxelor pentru eliberarea de copii după documente și pentru eliberarea certificatului de urbanism. Reprezentantul FALT a făcut referire și la taxa pentru eliberarea acordului unic la Primărie, propunând neplata taxelor la societățile comerciale și regiile care emit avize unice pentru lucrări. Federația Asociațiilor de Locatari a solicitat și pregătirea proiectului de hotărâre privind încadrarea terenurilor din Timișoara pe zone, în vederea stabilirii impozitelor locale.

Reprezentantul Camerei de Comerț a făcut referire la facilitățile fiscale de care vor beneficia prin această hotărâre persoanele juridice care efectuează investiții pe teritoriul Timișoarei, respectiv condițiile de acordare a reducerilor la plata impozitului pe clădiri - cuantumul investițiilor, numărul minim de locuri de muncă create etc.

Recomandările prezentate la dezbatere, împreună cu proiectul inițial legat de taxe și impozite au fost analizate de consilierii municipali la ședința acestora în plen din data de 29 mai.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678049