Consiliul de cartier Steaua-Fratelia și-a ales reprezentanții

Organizare eficientă și implicare în soluționarea problemelor cu care s-au confruntat cetățenii.

Cetățenii din consiliul consultativ de cartier Steaua - Fratelia și-au ales, luna trecută, prin vot deschis, noua conducere care urmează să îi reprezinte în relația cu administrația locală pentru următorii trei ani. Președinte a fost aleasă Inge Kron, vicepreședinți - Corina Tereguț, părintele Silviu Damșe și Iancu Canea, iar noul secretar al consiliului este Nicolae Caraliu.

Fostul președinte al consiliului de cartier, Iancu Canea, a făcut un bilanț al activității în mandatul recent încheiat. A ieșit în evidență organizarea eficientă a cetățenilor și modul activ în care s-au implicat în soluționarea problemelor din acest cartier.

S-au prezentat, de asemenea, propunerile de investiții care urmează să fie puse în practică anul acesta, printre care asfaltarea străzilor Galilei și Herculane, extinderea canalizării pe străzile Aluniș și Cercului și construirea unui teren de sport cu suprafață sintetică la Școala Generală nr. 15.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397529