Cartierul Circumvalațiunii are o nouă față

 Consiliul consultativ din zonă a reușit în trei ani de existență să rezolve o serie de probleme. 

În urma întâlnirilor cu oamenii și a propunerilor înaintate către Primărie, de curând a fost dat în folosința cetățenilor parcul din zona Dacia - amenajat modern, cu bănci, alei, spațiu verde, o fântână ornamentală, o fântână cu apă potabilă și spațiu pentru câini. Parcul din strada Constantin Stere a fost, de asemenea, amenajat și iluminat. În primăvara acestui an a fost pornită fântâna cu apă potabilă de pe strada Gheorghe Lazăr, realizată tot la inițiativa consiliului consultativ de cartier.

Au fost plantați arbori pe strada Circumvalațiunii și, la cererea cetățenilor, s-au defrișat și corectat o serie de copaci pe străzile Labirint, Amforei, Timiș și pe strada Teiului. Circumvalațiunii este unul dintre cartierele în care s-au amplasat containere pentru colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile de la populație. La cererea consiliului consultativ de cartier, au fost organizate acțiuni de deratizare și dezinsecție în zonă și s-a trecut, prin firmele specializate, la prinderea câinilor fără stăpân.

Primăria Timișoara a efectuat reparații la carosabil în cartier pe străzile: Bogdăneștilor, Cetății, Circumvalațiunii, Stelelor, Timiș, Frasinului, Labirint, Bucovinei, Pompiliu Ștefu, Cloșca, Teiului, Calea Torontalului, Miresei, Brândușei și Aleea Merișor.

De curând a fost aleasă o nouă conducere a consiliului consultativ de cartier, care și-a intrat în atribuții, organizând deja o întâlnire cu cetățenii la finalul lunii septembrie. Problemele ridicate sunt analizate acum de Direcțiile de specialitate din cadrul Primăriei Timișoara.

Ioan Sîntea
Președintele consiliului de cartier Circumvalațiunii

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517926