"Blașcovici Azi" la prima ediție
Locuitorii din această zonă a orașului au acum un nou mijloc de comunicare.
După apariția, anul trecut, a două ediții din „Foaia Iosefinului”, un alt consiliu consultativ de cartier din Timișoara a pus în practică ideea editării unei publicații pentru locuitorii cartierului. Este vorba despre „Blașcovici Azi”, un ziar care va apărea o dată la circa trei luni și care este distribuit gratuit de către cetățenii din consiliul consultativ, locuitorilor din Blașcovici. Publicația are 8 pagini de format A4 și a fost ti­părită în 3.000 de exemplare. Primul număr conține diverse materiale le­gate de viața cartierului, fiind abor­date subiecte legate de investiții, edu­cație, viața religioasă, ordine și liniște publică, aspectul general al cartierului, divertisment.
Prin acest nou mijloc de comunicare invităm, de asemenea, locuitorii din cartier la evenimentul dedicat lor - Zilele Blașcoviciului, aflate anul acesta la a treia ediție și care vor avea loc în 23-24 mai. Există și un chestionar pe care cititorii îl pot completa cu propriile opinii referitoare la consiliul de cartier, la Blașcovici în general, dar și la ziarul cartierului.
Așteptăm opiniile dumneavoastră
Mulțumim Primăriei Timișoara pentru sprijinul pe care ni l-a acordat. Consiliul consultativ de cartier își dorește ca pe viitor cât mai mulți concetățeni de-ai noștri să se implice în redactarea ziarului și să ni se alăture scriind părerile lor despre ceea ce îi preocupă, ce îi interesează și îi pasionează. De asemenea, dorim ca persoane voluntare să ni se alăture în activitatea de distribuire a ziarului. Cei care doresc să facă acest lucru pot contacta președintele consiliului de cartier la tel. 0256/474.423, e-mail fam_staiculescu@yahoo.com sau pe blog, la adresa de internet http://blascovici.blogspot.com/.
Președinte CCC Blașcovici,
Gheorghe Stăiculescu
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662155