Forumul Primarilor
Consiliul Local al Tinerilor din Timisoara organizează în această perioadă proiectul ,,Formul Primarilor”, desfășurat în colaborare cu Institutul Intercultural Timișoara, Primăria Timișoara și sprijinit de Consiliul Local.

În data de 29 mai 2012, la ora 13.00, la Casa Adam Müller Gutenbrunn va avea loc o dezbatere cu candidații la postul de primar al Municipiului Timișoara. Aceștia vor fi invitați să ne răspundă cu precădere la următoarele întrebări, ridicate de tinerii cu care ne-am consultat până în prezent:

1. Cum intentionați să sprijiniți în cadrul mandatului dumneavoastră acțiunile pentru tineret din Municipiul Timișoara, ale organizațiilor de și pentru tineret / grupuri informale de tineri?
2. Referitor la Legea 350 din 2006 - Legea Tinerilor, cum vedeți implementarea legii în cadrul mandatului dumneavoastră?
3. În timpul mandatului dumneavoastră, cum veți susține un dialog constant între tineri și autoritățile locale din Timișoara?

La dezbatere participă tineri activi din Timișoara, cu precădere din licee, care doresc să obțină mai multe informații despre planurile de acțiune viitoare destinate persoanelor de vârsta noastră. Proiectul în sine are ca scop încurajarea tinerilor să participe activ la luarea deciziilor care îi privesc în mod direct. Invitați la această conferință sunt și reprezentanții organizațiilor neguvernamentale pentru tineret.

Vă așteptăm.Iulia Bogdan
Primar Consiliul Local al Tinerilor

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640256