Reparații și investiții la unitățile de învățământ
25 August 2005
Și anul acesta, Primăria Municipiului Timișoara continuă programul de reparații și investiții la unitățile de învățământ de pe raza orașului nostru.
Publicat in Patrimoniu
Amenajarea Ștrandului Tineretului
01 Noiembrie 2004
Firma care a concesionat Ștrandul Tineretului, de la Primăria Timișoara a demarat lucrările de amenajare a acestui obiectiv, într-un parc de distracții, destinat tuturor timișorenilor.

Ștrandul Tineretului este situat pe Calea Dorobanților, iar activitățile ce vor putea fi desfășurate aici sunt: plimbări de agrement cu barca pe lac; petrecerea timpului liber la piscine pentru adulți și copii; participarea la spectacole, în urma amenajării de scene în aer liber și a unor discoteci; practicarea de activități sportive, în urma amenajării unor terenuri de sport. De asemenea, tot aici vor fi deschise și unități de alimentație publică.
Publicat in Patrimoniu
Investiții în domeniul gazelor naturale
01 Decembrie 2004
La finalul lunii noiembrie, Primăria Timișoara a demarat execuția a două proiecte de investiții în domeniul gazelor naturale.

Aceste investiții sunt: „Dez­vol­tare rețele gaze naturale în zona Centru – Eminescu - Asă­nești” și „Dezvoltare rețele gaze naturale în zona Abrud - De­tu­naa ”.
Publicat in Patrimoniu
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13641521