Monitorul te informează

FLAGRANT Polițiștii comunitari au surprins un bărbat în timp ce abandona deșeuri în zona Zefirului, cartierul Kuncz, unde au fost introduse patrule ca urmare a numeroaselor sesizări venite de la cetățeni cum că terenul respectiv risca să devină rampă clandestină de gunoi. S-a efectuat salubrizarea zonei, continuându-se patrulările pentru a-i surprinde în flagrant pe cei care se fac vinovați de abandonarea de deșeuri. Pe Calea Moșniței, în apropierea stației de betoane, a fost depistat un bărbat care venise cu o semiremorcă pentru a abandona deșeuri urbane, în special moloz. Individul, a fost sancționat atât pentru abandonare de deșeuri, cât și pentru provocare de scandal cu o amendă de 300 lei.

CIRC CU CIRC Reprezentanții societății comerciale Circus Columbia, cu sediul în Satu Mare, au fost sancționați de polițiștii comunitari, deoarece au recurs la metode nelegale pentru a-și face publicitate. Mai precis, aceștia au folosit aparate sonore pe care le-au montat pe mașini fără a deține autorizație din partea Primăriei. Din acest motiv, reprezentanții circului amintit au fost sancționați cu două amenzi însumând 500 lei ca urmare a faptului că au tulburat liniștea pe Calea Sever Bocu, Calea Aradului și Cetății.

SANCȚIUNI Polițiștii comunitari au participat, de la începutul anului, la peste 160 de acțiuni pe tema protecției mediului și salubrizare, încercând astfel să contribuie la menținerea unui oraș curat și civilizat. O parte din aceste acțiuni au avut loc pe cont propriu, iar o parte împreună cu reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de protecția mediului, precum și alături de inspectori din Primăria Timișoara. Polițiștii comunitari au aplicat 1123 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile privind regimul deșeurilor, celor care au depozitat pe domeniul public deșeuri menajere, precum și resturi de la materiale din construcții, iar alte 427 persoane au fost sancționate pentru că au aruncat diverse deșeuri pe spațiile verzi.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13349003