Monitorul te informează

Schimbare Consiliul Local al Municipiului Timișoara a luat act de încetarea de drept a mandatului de consilier local al domnului Ion Răducanu, ales pe lista Partidului Social Democrat la data de 1 iunie 2008. S-a declarat vacant locul deținut de Ion Răducanu în Consiliul Local al Municipiului Timișoara și s-a validat mandatul de consilier al lui Constantin Traian Stoia.

Aprobare Pentru perioada sezonului rece, se menține valoarea ajutorului social suplimentar acordat din bugetul local, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 449/18.12.2007. Ținând cont de gradul redus de suportabilitate din partea populației al prețului majorat de gaze naturale, se impune menținerea de către Consiliul local al Municipiului Timișoara, pentru perioada noiembrie - decembrie 2008, a sistemului de acordare a ajutoarelor suplimentare pentru încălzirea locuinței, sistem care a avut un impact direct asupra familiilor defavorizate, au decis consilierii locali. Ca atare, au votat menținerea valorii ajutoarelor sociale acordate suplimentar de către Consiliul Local al Municipiului Timișoara față de ajutoarele sociale acordate de Guvernul României. S-a aprobat și menținerea prețului la energia termică furnizată și facturată populației de către S.C.COLTERM S.A Timișoara la valoarea de 162,62 lei/Gcal.

Aprobare A fost aprobată de către Consiliul Local al Municipiului Timișoara atribuirea in folosință gratuită, pe o perioadă de 10 ani, a suprafeței de 114,57 m.p. din spațiul cu altă destinație decât aceea de locuință din Timișoara, str. Vasile Alecsandri nr. 6, situat in curtea imobilului, proprietatea Statului Roman, către Direcția de Asistență Socială Comunitară pentru Centrul de zi Alzheimer. Acest Centru are o bogată activitate dedicată de mulți ani celor suferinzi de această cumplită maladie și de aceea este oportună atribuirea spațiului.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13327399