Monitorul te informează!
01 Septembrie 2008
Polițiștii comunitari care patrulează pe motoscutere au fost verificați din nou la capitolul îndemânare în conducerea autovehiculelor pe două roți.
Publicat in Monitorul te informează
Monitorul ne informează
02 August 2008
Planul de extindere al Pieței de Gros MegaFresh Timișoara cu 1, 5 hectare este menit a spori capacitatea acesteia prin construirea de noi boxe, deoarece acum este 100% ocupată.
Publicat in Monitorul te informează
Monitorul te informează
31 Iulie 2008
Studiile pentru întocmirea Cadastrului verde al Timișoarei arată că avem 25 de parcuri și scuaruri, care totalizează 98,9 ha, situate aproape exclusiv în zona centrală.
Publicat in Monitorul te informează
Monitorul te informează
03 Iunie 2008
În sala de consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara a avut loc recent o conferință susținută de prof. Massimo Tadi și prof. Danilo Palazzo, profesori la Universitatea Politehnică din Milano, Facultatea de Arhitectură Lecco, Italia.
Publicat in Monitorul te informează
Monitorul te informează
28 Mai 2008
Primarul Gheorghe Ciuhandu a primit, în 14 mai, vizita ambasadorului Franței la București, ES domnul Henri Paul, care a fost însoțit de consulul Franței în România, domnul Vincent Caumontat, de directorul Centrului Cultural Francez din Timișoara, Eric Baude, și alți reprezentanți ai ambasadei. Primarul Timișoarei a prezentat mai multe proiecte care se derulează cu fonduri europene, în contextul în care în 23 mai la Timișoara se organizează un seminar despre Fonduri Structurale și de Coeziune.
Publicat in Monitorul te informează
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13641612