Monitorul te informează (VI)
06 Mai 2007
Atletic Club Maraton, în colaborare cu Primăria și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara a organizat "Crosul Firmelor - 3x5”, ediția a III-a, în data de 27 mai.
Publicat in Monitorul te informează
Monitorul te informează (V)
14 Aprilie 2007
În vederea îndeplinirii procedurii de comunicare prin publicitate a actelor administrative fiscale precizăm că a fost publicată pe site-ul Primăriei, www.primariatm.ro/Info Primărie/Comunicări prin publicitate, lista cuprinzând contribuabilii persoane juridice pe numele cărora au fost emise decizii de impunere privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2007, și cărora nu li s-au putut comunica prin poștă actele administrative fiscale respective.
Publicat in Monitorul te informează
Monitorul de informează (IV)
30 Ianuarie 2007
Începând cu 1 ianuarie 2007 taxa de concesiune, pentru terenurile din domeniul public și privat al Municipiului Timișoara ce fac obiectul contractelor de concesiune în derulare se indexează cu rata inflației aferentă anului 2006 comunicată de Institutul Național de Statistică.
Publicat in Monitorul te informează
Monitorul te informează (III)
21 Decembrie 2006
S-a constituit un parteneriat public privat între Primăria Timișoara și Camera de Comerț privind adoptarea și legiferarea prin hotărâri ale consiliului local a tuturor acțiunilor de publicitate și ale acțiunilor promoționale.
Publicat in Monitorul te informează
Monitorul te informează (II)
29 Noiembrie 2006
Primarul Gheorghe Ciuhandu s-a întâlnit cu Iolanda Balas-Söter, președinte de onoare al Federației Române de Atletism (F.R.A.), născută la Timișoara, și Ilie Floroiu, președintele F.R.A., tema abordată fiind construirea unei piste sintetice de atletism în orașul nostru, ceea ce ar permite organizarea unor concursuri internaționale.
Publicat in Monitorul te informează
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13641348