Cupa Municipiului la Fotbal

În perioada 20 iunie - 5 iulie 2005, la Primăria Municipiului Timișoara se fac înscrierile la „Cupa Municipiului la Fotbal”, competiție organizată de municipalitatea timișoreană și de Consiliul Local Timișoara, a anunțat viceprimarul Adrian Orza.

Competiția se adresează tuturor echipelor de amatori din cartierele Timișoarei, intenția Primăriei fiind de a încuraja practicarea sportului.

Înscrierile se vor încheia în data de 5 iulie ora 12,00 și la com­petiție vor participa primele 32 de echipe înscrise. Vârsta minimă a jucătorilor es­te de 14 ani.

Tragerea la sorți a echi­pe­lor și prezentarea re­­gu­la­men­tu­lui de joc se va face în data de 6 iu­lie 2005, ora 13,00, în Sala de Con­siliu a Pri­mă­riei Timișoara.

Competiția propriu-zisă se va desfășura în pe­rioada 18 iulie - 2 august, în data de 2 august, cu o zi în avans de Ziua Timișoarei, jucându-se finala mică și finala mare. Sistemul de joc va fi de 5+1 și lotul va fi de maximum 12 jucători. Par­tidele se vor juca pe te­renurile școlilor din car­tiere.

Detalii pentru înscrieri se pot obține de la Di­rec­ția de Patrimoniu, persoană de contact Octa­vian Roșca, telefon 408394.

De asemenea, în data de 3 August, Ziua Timi­­șoarei, va avea loc și Cupa Orașelor În­fră­țite, unde vor participa echipele de fotbal ale pri­­măriilor din Treviso, Udine, Szeged și Ti­mișoara.

În anul 2002, Primăria Mu­nicipiului Ti­mișoara a organizat Cupa Cartierelor la Mi­ni­fot­bal, competiția de anul acesta dorind să fie o continuare a respectivei competiții.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640210