Pregătirea meciului România - Brazilia, selecționatele anului 1994

În vederea pregătirii corespunzătoare a meciului România - Brazilia, selecționatele anului 1994, ce se va desfășura la Timișoara în data de 16 iulie, a avut loc, săptămâna trecută, o întâlnire între reprezentanții mai multor instituții din oraș: Poliția, Jandarmeria, Pompieri, Ambulanță, ADP și Retim cu organizatorul acestui eveniment sportiv, Mihai Neguț. Întâlnirea a fost coordonată de viceprimarul Adrian Orza.

În cursul întâlnirii au fost stabilite detalii tehnice cu privire la meciul de fotbal și la acțiunile ce vor avea loc înaintea evenimentului sportiv propriu-zis.

Astfel, în data de 6 iulie va fi amplasat un ecran și un cort în fața stadionului Dan Păltinișanu. Pe ecran vor fi proiectate, în fiecare seară, meciuri reprezentative ale echipei naționale a României la fotbal. De asemenea, vor avea loc concursuri, întâlniri cu fotbaliști.

În seara meciului, accesul pe stadion se va face începând cu ora 17,00, iar de la ora 16,00 nu se va mai vinde bere cu alcool la cele 12 puncte de vânzare care vor fi amplasate în jurul stadionului. De asemenea, vor fi amplasate zece toalete ecologice.

Retim-ul se va ocupa de salubrizarea zonei, înainte și după meciul de fotbal, iar Poliția și Jandarmeria de ordinea și siguranța celor prezenți. Vor exista și ambulanțe, atât pentru jucători, cât și pentru spectatori. La punctele de afișaj ale ADP-ului, vor fi lipite afișe care vor anunța acest eveniment, cu câteva zile înainte.

După meci, publicul va putea lua autografe de la fotbaliști, și va putea achiziționa diverse obiecte – tricouri, fotografii cu fotbaliștii etc.

Vor fi puse în vânzare 30.000 de bilete, iar datorită faptului că acesta va fi un eveniment cu caracter umanitar, fondurile strânse fiind donate unui obiectiv social, nu vor exista invitații, ci doar bilete.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13855927