Lucrări la Sala Olimpia și la bazinul de înot

Înotătorii de performanță vor avea unde să se antreneze, până la construirea unei baze moderne.

În vederea asigurării unei bune funcționalități și pregătirii sălii de sport "C-tin Jude” pentru Campionatul European de Baschet, care se desfășoară între 29 iunie - 8 iulie la Timișoara, au fost executate următoarele lucrări: reparații locale hidroizolații terase, șlefuit și vopsit pardoseaua terenului, amenajări pentru oficiali și presă, reparații la instalații grupuri sanitare, reparații și igienizări vestiare și dușuri, reparații și igienizări sală (pereți, tribune, gradene).

Complex sportiv multifuncțional

În cazul bazinului de înot din cadrul Complexului Sportiv din Zona Circumvalațiunii, s-a avut în vedere realizarea de lucrări de repunere în funcțiune, astfel încât sportivii de performanță să-și poată desfășura antrenamentele.

Din păcate, ei nu au deocamdată alt spațiu adecvat acestei activități.

Astfel, având în vedere dorința de realizare a unui complex sportiv multifuncțional pe locația bazei existente, s-au luat în considerare doar lucrările minime necesare pentru întrunirea condițiilor de autorizare a funcționării.

S-au reparat instalațiile de clorinare, alimentare apă, recirculare apă și încălzire, s-a refăcut instalația electrică, s-au reparat și vopsit bazinul și căile de acces, au fost completate placajele și pardoselile ceramice, s-au făcut reparații la  tâmplărie.

În același timp, a fost realizat un sistem de evacuare a umidității excesive și s-au făcut reparații și igienizări ale vestiarelor și holurilor, precum și reparații locale de hidroizolație.

Valoarea lucrărilor executate la bazinul de înot din Complexul Sportiv Circumvalațiunii a fost de 98.000 lei.

 

 

 

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13855882