Mesaj de Paște

Luminata zi a Sfintelor Paști a fost dintotdeauna pentru noi creștinii, așa cum spun străvechile cântări bisericești, "al praznicelor praznic“, cea mai importantă dintre toate sărbătorile. Calendaristic vorbind, ea corespunde unei luni a primăverii, anotimp care îndeamnă la viață și la bucurie. Prin tot ce ne amintesc, Paștile se constituie într-o primăvară a sufletului nostru, suflet care necontenit caută și năzuiește spre mântuire, spre înălțimile cerești.

Prin Învierea Sa din morți, Mântuitorul Hristos a dobândit cea mai strălucită biruință asupra morții, “cu moartea pe moarte călcând“. A biruit pentru totdeauna moartea care apăsa ca o povară grea asupra omenirii. Prin învierea Sa, Domnul ne-a împărtășit cea mai caldă mângâiere, cea mai tare nădejde, cel mai neclintit curaj, adresându-ni-se prin Sfântul Apostol Pavel care a spus: “Moartea a fost înghițită de biruință. Unde îți este, moarte, biruința ta?”

Mă adresez Vouă, dragi frați și surori în Hristos Domnul, dorindu-Vă să petreceți marea sărbătoare a sfintelor Paști cu bucurii duhovnicești, cu pace, cu sănătate și cu alese împliniri.

 Nicolae
Arhiepiscop și Mitropolit

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13639537