Undă verde pentru cumpărare de autobuze noi
După un proces care a durat 2 ani și jumătate, în sfârșit se poate trece la achiziția a 30 de autobuze pentru transport public urban.
Curtea de Apel Ploiești a soluționat dosarul cu numărul 745/59/2009, în litigiu fiind achiziția publică de către Consiliul Local Timișoara și Primărie a 30 de autobuze pentru transportul public urban.
Instanța a admis plângerile for­mulate de Consiliul Local Timi­șoara și Municipiul Timișoara prin primar.
Conform soluției date a fost respinsă contestația S.C. Ager Leasing IFN S.A. și s-a dispus continuarea pro­­­cedurii de achiziție publică.
De asemenea, a fost respinsă ca nefondată plângerea S.C. Ager Leasing IFN S.A., care a fost obligată și la plata sumei de 1248,17 lei cheltuieli de judecată.
Oferta depusă de firma care a făcut contestația era cu aproape 5 milioane de euro mai mare decât oferta declarată câștigătoare!
Decizia Curții de Apel Ploiești din 17 martie 2010 este irevocabilă.
Procedura de licitație pentru achiziția celor 30 de autobuze a început în 8 noiembrie 2007.
Acum, după doi ani și jumătate, această procedură poate fi continu­ată.
Cele 30 de autobuze care urmează a fi achiziționate sunt marca Mercedes, au burduf, rampă pentru persoane cu handicap, aer con­diționat și capacitate de 140 de persoane.
Autobuzele vor circula pe liniile pe care numărul de călători este foarte mare, 33 și 40, iar achiziționarea lor se face prin leasing.
Odată cu finalizarea litigiului, contractul de achiziție urmează a fi semnat.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662442