Folosirea mijloacelor nepoluante
Aproximativ 1000 de elevi cu vârste între 11 și 13 ani au intrat în competiție pentru a demonstra că pot alege și mijloace alternative de transport.

În calitate de partener al proiectului “PIMMS TRANSFER - TRansfering Actions iN Sustainable mobility For European Regions”, pe parcursul lunilor martie, aprilie și mai, Primăria Municipiului Timișoara a derulat, împreună cu 10 școli timișorene, o campanie de promovare a mijloacelor alternative de transport.
Campania a luat forma unei com­petiții între școli cât și între elevii aceleiași școli.
La sfârșitul campaniei toți par­ticipanții au fost premiați cu ma­teriale promoționale, tricouri, șepci, pixuri inscripționate cu sigla și logo-ul proiectului.
În 9 iunie în Sala de Consiliu a Primăriei a avut loc o întâlnire care a marcat sfârșitul campaniei și premierea participanților, la care au fost invitați să participe toți elevii care au luat parte la aceste com­petiții, împreună cu profesorii care au coordonat cam­pania la nivelul fiecărei școli.
Scopul a fost promovarea folosirii mijloacelor alternative de transport și aproximativ 1000 de elevi cu vârste între 11 și 13 ani au intrat în competiție pentru a demonstra că pot alege și mijloace nepoluante sau mai puțin poluante pentru deplasare către școală și dinspre școală, către casă.
Proiectul este implementat în cadrul unui parteneriat între 14 re­giuni din 14 state membre ale UE, managementul fiind asigurat de către Consiliul Local din Londra.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677786