Concursul foto
Având în vedere interesul mare de care s-a bucurat concursul foto "Timișoara mea", Primăria Municipiului Timișoara a tipărit un album în care se regăsesc toate fotografiile participante la concurs, însoțite de numele și comentariile participanților.

Mâine, marți, 2 august 2011, la ora 11,00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara participanții la concursul foto au fost invitați pentru a primi un exemplar din albumul tipărit.  Câștigătorii concursului vor fi anuntați miercuri, 3 august, de Ziua Timișoarei, la ședința de plen.
 
Concursul s-a bucurat de un succes foarte mare în rândul timișorenilor: 128 de fotografii înscrise în concurs și câteva zeci de mii de voturi. Cei care au dorit să voteze au făcut-o fie la urna instalată în Piața Unirii, fie direct pe internet, la adresa www.primariatm.ro.
 
Biroul Relatii Publice
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651567