Ajutoare pentru sinistrații din Timiș
Primăria Municipiului Timișoara a decis să vină în sprijinul cetățenilor din grav afectați de inundațiile catastrofale din ultimele zile din  județul Timiș, printr-o acțiune de ajutorare tuturor celor greu încercați de intemperiile din ultimele zile.
 
Municipalitatea timișoreană a hotărât deschiderea unui punct de colectare a ajutoarelor, în sala de sport a Grupului  Școlar Industrial “Emanuil Ungureanu” din Timișoara, Piața Huniade nr.3.
Vor putea fi preluate următoarele bunuri: articole de îmbrăcăminte, medicamente, obiecte de uz casnic și produse alimentare.

Punctul de colectare va funcționa începând de marți, 05.08.2014, timp de două săptămâni, între orele 08-20.00.

Primăria Municipiului Timișoara lansează un apel public către toți timișorenii care doresc să contribuie la această acțiune de ajutorare a sinistraților din  Județul Timiș.
 
 
Prof. dr. inginer Nicolae Robu

Primar al Municipiului Timișoara
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13518170