Investiții și modernizare

Primăria Timișoara derulează lucrări de investiții pentru obiectivul "Modernizare Bulevardul Revoluției - str. Proclamația de la Timișoara - str. Constantin Brediceanu”.

În acest perimetru se vor realiza noi locuri de parcare, se vor reamenaja trotuarele, se reabilitează rețelele de gospodărie subterană (apă, gaz, canal etc.).

Modernizarea liniilor de tramvai va conduce, prin soluțiile tehnice adoptate la reducerea vibrațiilor asupra clădirilor riverane, reducerea poluării fonice și nu în ultimul rând, la creșterea siguranței și fluidizării circulației.

Soluțiile prezentate pentru spațiile verzi și clădirile monumente istorice din zonă sunt conform cu prevederile Regulamentului de urbanism - Cartier Cetate existent. Pentru aceste soluții s-au obținut avizul Ministerului Culturii și Cultelor, Avizul Unic ce cuprinde avizele de la Romtelecom, RATT, AQUATIM, Distrigaz - Nord, Electrica, Colterm, Avizul de principiu eliberat de Direcția Edilitară pentru drumuri și spații verzi și Acordul de mediu eliberat de M.A.P.P.M + APM Timișoara, Avizul Comisiei de Circulație.
Primăria a trecut la execuția lucrărilor de drumuri și spații verzi în zona Bv. Revoluției prin tăierea a unui tei și corecția altor doi.

Conform proiectului, în acest amplasament se vor planta alți arbori care, conform noilor tehnologii și cerințe, nu vor mai afecta trotuarele, clădirile, gospodăria subterană.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397583